DOWNLOAD NEW SKIN
Layout mode
Predefined Skins
Custom Colors
Choose your skin color
Patterns Background
Images Background
  • rev-full1
    Ravintoneuvonta
    Satu Vuorjoki

Ravintoneuvonta

Asiakas saa etukäteen täytettäväksi ruokapäiväkirjan, jonka avulla selvitetään ruokailutottumukset. Täytettyäsi ruokapäiväkirjan sovitulta ajalta lähetät sen valmentajalle, joka analysoi sen. Tämän jälkeen sovimme tapaamisen ja käymme ruokapäiväkirjan yhdessä läpi. Ruokapäivän perusteella teemme suunnitelman ruokavalion parantamiseen. Samalla käymme läpi terveellisen ruokavalion perusteet.

Ravintovalmennus

  • ruokapäiväkirjan analysointi ja henkilökohtainen tapaaminen (1h) = 170€
  • ruokapäiväkirjan analysointi ja etätapaaminen (1h) = 145€

Jos tavoitteena on esimerkiksi painonpudotus, voimme seurata tilanteen edistymistä säännöllisellä painokontrollilla. Voit sovituin väliajoin raportoida painotilanteen valmentajalle ja saat näin jatkuvan tuen tavoitteesi toteuttamiseksi. Hinta kyseiselle palvelulle määräytyy sen mukaan, miten usein haluat olla yhteydessä valmentajaan.

Ravintovalmennustapaaminen voidaan toteuttaa säännöllisin väliajoin niin usein kuin katsot sen tarpeelliseksi. Tällöin käydään läpi asiakkaan täyttämä uusi ruokapäiväkirja ja keskustellaan miten tavoitteissa on edistytty.

Ruokakauppakierros

Tapaaminen voidaan toteuttaa myös siten, että valmentaja tulee kanssasi ruokakauppaan neuvomaan ruokaostosten tekemisessä.
Ruokakauppakierros, 115 - 165€/1h - 1h 30min